langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Mys och BVC

Publicerad 2012-01-19 11:23:10 i Allmänt,

Livet leker och JAG mår hur bra som helst i vårt nya liv med vår son!

Jag vet inte hur många gånger jag säger till min man per dag, tänk att VI har fått en son, att VI är mamma och pappa och att han är VÅR egen lilla älskling!

Det är helt ofattbart efter alla år med slit, längtan och väntan!

Tänk att vi fick bli en liten familj till sist vi oxå =) Lovely!! ♥

Igår var vi på bvc och vägde han då han gick ner lite för mycket innan min mjölk rann till, men igår vägde han 3398g och snart är han uppe i födelsevikten igen 3410g..heja!
Han sköter sig och jag sköter mig oxå tydligen då jag verkligen har mjölk så det verkar räcka (nu iaf).

I natt sov han jättebra mellan 01.00-06.00 underbart, han är nog lik sin mamma när det gäller att sova (hihi)

Idag myser vi bara och ikväll hoppas vi på att det blir lite moster mys innan hon åker bort i helgen och jobbar!

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Luiza

Publicerad 2012-01-19 13:37:40

Låter underbart.

ÅÅh, som jag längtar.

Förstår att det är helt overkligt...Ha en fin dag.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela