langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Inget nytt!

Publicerad 2010-11-29 19:46:56 i Allmänt,

Dagarna rullar på och inget nytt händer!
Väntar på denna jäkla REMISS varför ringer de inte?!!

Blir snart galen...har vi med vår tur, så får vi väl göra nästa ivf nästa höst..å det vill jag INTE..!!

Jäkla depp blogg har det blivit, (tyvärr) men just nu är det DEPPT iaf på barn fronten, annars mår VI bra och det är mkt skönt!

Ha det...

//Lilla jag ♥

Läkarbesök...

Publicerad 2010-11-17 21:50:42 i Allmänt,

...var det igår och det hände väl inte så mkt mer än att han mätte min endo-cysta och skrev en remiss till operation...
Det är verkligen 2 MÅNADERS väntetid, och med våran tur så får vi säkert vänta såååå länge oxå!

FAN vill ju ha det gjort NU så att vi kan börja om....tänk om det blir så illa så att vi inte ens hinner med nått försök innan sommaren...å då kommer jag och mitt liv slås i spillror....!

Tänk om jag inte kommer att ha några ägg kvar efter operationen....
Tänk om jag kommer ha ont lääänge och inte orka med nått.......
Tänk om jag inte kommer att bli mamma!

Varför kan inget gå lätt, iaf i tanken....

Men nu ska jag va lite positiv...JAG HAR FÅTT FAST JOBB!!!
Det känns mkt bra iaf..!

//Lilla jag ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela