langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Tapeter!

Publicerad 2011-11-30 14:16:37 i Allmänt,

Nu är det snart klart i barnrummet!
Vi tapetserade i helgen och idag ska listerna upp, så snart blir det städning och inflyttning av saker =)
Ska bli så kul och se hur det blir, längtar!

Var hos Barnmorskan i måndags, Plutts hjärtljud lät bra 138 och vi njuter varje gång vi får höra h*n!
Jag själv har åkt på en förskyldning och mår sådär men det går framåt, sen hade jag en ETTA i urinen så ska in på koll imorgon igen, men troligen beror det på mkt flytningar å inget farligt, men skönt att gå på en koll till ifall det skulle va något!
Sen efter det så blir det föräldraträff del 2, ska bli kul!

Här kommer en bild från rummet med tapeterna..säg gärna va ni tycker alltid kul! =)//Lilla jag + Plutt ♥

En vecka till!!

Publicerad 2011-11-22 14:11:34 i Allmänt,

Då har vi varit hos BM igen och ännu en vecka har gått!
Allt var som vanligt, blodtrycket är inte bra än men stabilt, så det får jag nöja mig med!

I fredags var det dax att byta vecka igen då till vecka 35 (34+0), ojoj vad tiden går fort, trodde november skulle gå sakta nu när jag är hemma och det är mörkt och grått jämt, men det går faktiskt rätt fort....
Tänk det är bara 38 dagar kvar till beräknat datum!!

Börjar faktiskt fundera på att packa väskan till BB men jag vet inte, tänk om Plutt kommer förtidigt och jag inte är
beredd ;)
ÄR jag beredd överhuvudtaget?!
Ibland funderar jag, tänk att man kan längta så jäkla mycket efter ett barn som i FYRA år och sen inte vara beredd haha man tror ju att det är ett skämt, tänk va kroppen spelar en ett spratt =)

Igår var jag iaf på Kappahl och köpte lite mer kläder till Plutt, älskar ju Newbie kläderna de är så söta!

Visst är de söta, dåligt med färg men sååå fina!

Har fortfarande domningar i fingrar och händer men det är väl bara att gilla läget och LE, eller?!

//Lilla jag + Plutt ♥

Jäkligt ont!

Publicerad 2011-11-16 09:59:27 i Allmänt,

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, har inte orkat pga av värk i armar och händer!
Gör fortfarande mkt ont men blir ju galen av att inte göra nått så nu ska jag försöka mig på ett inlägg iaf =)

Vad har hänt sen sist då..?!

Jo vi har varit till Karlstad på ultraljud och till specialistmödravården, allt såg bara bra ut med vår Plutt, den växer som den ska och väger ca 2270g, så det känns bra!

När vi ändå var i Karlstad så blev det till att åka till Ikea och köpa det sista sakerna till Plutt där, denna gång blev det en byrå.....Mitt blodtryck och järnvärde är kasst men det får jag stå ut med inte så länge kvar som tur är...
Men denna värk jag fått är hemsk och då är det helt plötsligt jättelänge kvar om jag ska ha denna värk i 6 veckor till =(

SEX veckor hjälp va tiden går....!!

Trodde att det kom ifrån nacken, men då fråga jag lite hos Barnmorskan och så och då trodde hon att det kunde va Karpaltunnelsyndrom som är vanligt vid graviditet..kul...NEJ!
Jag läste lite och till sist fick jag se att det även kunde dra sig mot armarna och nacken så det är ju bara att gilla läget...domningar i fingrarna och värk i leder....fy tusan, sen är jag ju så kinkig oxå så jag vill inte ta så mkt tabletter så jag försöker nu att hålla igång och göra saker då det förvillar mig lite....visst det värker men det gör det ju ändå.....
Så om ni träffar mig så vet ni varför jag är på så DÅLIGT humör ibland...jag hatar att ha ONT!

(Ni kan trycka på Karpaltunnelsyndrom så får ni läsa om det).

I måndags var vi hos BM, allt var bra även där med Plutt...hon gissar på en Tjej..så vi får väl se vad som kommer ut =)
Det var inte vår "vanliga" Bm då hon var sjuk men kul att se ändå =)

Blodtrycket låg denna gång på 151/70 och järnvärdet 104 så bättre kan det ju va men!!

Snart får vi hämta vår vagn oxå å gud va jag/vi längtar =)

//Lilla jag + Plutt

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela