langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

NU

Publicerad 2009-08-30 23:45:37 i Allmänt,

Hoppas verkligen att livet tar en vändning snart, som sagt det går upp och ner just idag är det sådär bra....Det kändes som att tiden rulla på bra och att snart får vi hjälp men idag & denna vecka har det känns som det är en EVIGHET dit och att man bara vill NU....

Satt och läste i Aftonbladets söndagsbilaga idag (090830) och blev så glad att tårarna rann över reportaget om Kim Kärnfalk...
Läs det vettja..

 

Mycket har hänt sen sist!

Publicerad 2009-08-17 10:14:04 i Allmänt,

Har haft ett lite uppehåll från bloggandet, livet har varit upp och ner under tiden men just nu känns det bra igen!

Har nu kommit igång med en utredning för att få hjälp att bli gravida så nu känns livet helt ok igen, hoppas bara att det vill sig väl och att vi lyckas med hjälpen vi får.

Som det ser ut nu så kommer vi att träffa läkaren i oktober för att prata igenom hur en IVF går till och allt som hör där till, så under hösten får vi hoppas att vi får vårt efterlängtade lilla frö att växa!!
Det känns helt ok nu och jag känner mig lugnare nu och inte så "desperat" på att bli gravid hela tiden utan nu lever vi ett rätt så vanligt liv igen känns det som, mkt skönt! =)

Har nyss bytt jobb och trivs så bra med det hoppas bara att det fortsätter genom IVF och att jag inte kommer bli helt knäpp under hormonbehandlingarna i höst/vinter.......


♥Gumman♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela