langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

=) =) =)

Publicerad 2010-07-28 10:48:45 i Allmänt,

Äntligen är MENSEN här...wiiiii
Jag trodde nog inte att jag kunde bli glad över att få mensen igen...men så blev det ;)
Det tyder ju på att om ca 3 veckor så får jag börja SPRAYA åååå va jag längtar för då är vi liksom igång.!

Mensen hoppa nog bara en månad för nu kom den på dagen fast 2 månader senare (haha)....
Har ju varit så en gång innan oxå så varför inte just nu..jaja nu är vi snart på G igen..känns KUL, SPÄNNANDE,  och ännu mer LÄSKIGT än va det gjorde sist!

//Mig

:( :)

Publicerad 2010-07-19 16:12:21 i Allmänt,

Fortfarande ingen MENS i sikte...

Vi har iaf varit på några semester trippar nu så lite mer uppåt är det och min älskling har tagit hand om mig!
En dag sa han;

     - Å jag älskar att va ledig nu med dig och få se dig le ibland!

Visst är det tragiskt när han ska behöva säga så, stackare han har det då inte lätt med mig just nu!
Han är så underbar & jag bara älskar DIG :)

Ja jag får väl gå och göra nått........pju kom igen nu mensen det är inte kul längre!!!

//lilla jag

VILL VILL VILL!!!

Publicerad 2010-07-05 21:39:47 i Allmänt,

Livet går upp och ner & just nu är det mkt NER!!!
NER NER NER
Vet inte vad jag ska göra blir tokig snart..ingen mens i sikte, har typ väntat 2½ vecka nu och är idag på dag 48 vad är det som händer...jag som skulle börja med sprayen 2 veckor efter denna mens...så var F...N är den!!??

Blir tokig nu.....humöret går bara NER och det blir mkt jobbigt här hemma...!!

Jag vet ju att jag får börja med sprayen så fort mensen kommer men va tusan jag vill NU...ser ju bara att dagarna rinner iväg och månaderna oxå!!

NU NU NU NU NU vill jag!!

//lilla jag♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela