langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

SNYFT!

Publicerad 2010-03-23 16:58:08 i Allmänt,

En tung dag och vecka denna vecka!
Skulle idag har gått in i den otroligt underbara vecka 12, så idag känns det extra jobbigt, speciellt eftersom den lilla är kvar i mig än :(

Fick provsvaren idag iaf och värdena i kroppen har iaf börjat gått ner så smått så det känns ju bra! Ska iaf stå ut EN vecka till sen ska det fasen bli en skrapning om det så är det sista jag gör!!!!

TORSDAG = vul

Publicerad 2010-03-11 20:38:43 i Allmänt,

Det fanns ett litet foster i mig än, men tyvärr inget hjärta & sen var det bara 9 mm stort nu och förra gången var det 12 mm så det minskar och är påväg ut....
Eftersom vårt lilla knytte inte lever så får det gärna komma ut snart, så att vi kan komma igång på nytt igen...! Det är verkligen inte ofta man väntar på att få börja ta sprutor igen, men det gör jag NU!

Läkaren gav oss iaf ett bra och positivt besked och det var att jag slipper att operera bort min choklad cysta innan nästa försök (om den inte växer mkt såklart) och det var en mkt stor sten som släppte när han sa det, har varit så rädd för att tiden bara ska rulla på och inget händer men nu känns det helt ok iaf.....bara hoppas att det lilla vill komma ut snart!

Fick som alltid ta ett blodprov oxå rena maskinen i detta nu känns det som....sjukt hur det kan bli!
Uppdatering kommer när jag har tid, lust och om nått skulle hända ha det så bra så länge!

LÖRDAG

Publicerad 2010-03-06 14:12:45 i Allmänt,

Dagarna går och det lilla fostret vill gärna stanna kvar i min lilla livmoder, ingen blödning än inte!
Snart torsdag igen och vi ska på nytt vul......

Trevlig helg!

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela