langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Sprutdagar 2-5

Publicerad 2011-03-29 22:11:33 i Allmänt,

Allt är och känns som vanligt....söndagen innebar mensvärk av och till annars lungt!
Hoppas det händer nått där inne iaf.....men jag har ju inte känt så mkt de andra ggr heller så inget att bry sig om!
Imorgon blir det blodprov och på fredag vul...ojojoj va tiden går fort just nu, hinner inte riktigt med...det är konstigt det eftersom vi väntat så länge på att få komma igång =)

Ha det skönt!!

//Lilla jag ♥

Sprutdag 1

Publicerad 2011-03-24 22:39:21 i Allmänt,

Sprayen har tagit bra så nu är det.........
..... Då dax igen för sprutor...Var hos läkaren idag och allt så bara fint ut, inga cystor och livmodern + slemmhinnan såg fin ut.... =)

//Lilla jag ♥

Så nu är vi igång så preliminärt v 14 är det dax om det nu går hela vägen dit.....

Rullar på.......

Publicerad 2011-03-18 18:10:56 i Allmänt,

Hej alla läsare!

Jag mår bra under min sprayning...händer inte så mkt så därför har jag inte bloggat så mkt under tiden!
På torsdag ska vi till läkaren för att kolla om jag är nedreglerad..hoppas!

Det svåra är ju att komma ihåg att ta sprayen FYRA gånger/ dag är ju van två gånger bara...det är ett krux men det löser sig nog!

Trevlig helg på er alla!

//Lilla jag ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela