langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Skönt!

Publicerad 2011-06-28 20:46:17 i Allmänt,

Har haft en underbar helg med min familj i vår sommarstuga på Gotland!
Det har varit hur skönt som helst, bara varit och inte tänkt så mkt....skönt!







Självaste graviditeten är bara SÅ bra mår mkt BRA och njuter men har fortfarande svårt att fatta att jag är gravid, men men växer ju ur kläder iaf =)

Är nu i Vecka 13+4 det rullar på =)

Kram Lilla mig + Plutt ♥

Idag 12+4

Publicerad 2011-06-21 18:14:02 i Allmänt,

Tänk vad tiden går.....

Jag som trodde jag skulle SKRIKA ut att vi var gravida när vi kom till v 12 men icke...Inte för att jag är rädd eller så utan för att jag inte fattar riktigt att jag verkligen är gravid, händer verkligen detta OSS?!

Min man har nu i en vecka sagt att min mage fått en liten bula, men jag har inte brytt mig så mkt om det utan bara trott han skulle vart snäll..(å då är jag inte smal från början skall tilläggas).
Men i fredags sa en av mina arbetskamrater till mig att nu syns det och visste jag inte hur det låg till skulle jag fråga sa hon, men jag än en gång skojar bort det hela IGEN....tills jag själv kollar mig i spegeln på söndag och inser att HJÄLP vad den har växt....hur ska jag inse detta nu då att så är fakta, och idag är den ännu större och NU syns det sa kollegan idag så att du vet (haha)....

Kanske bara att gilla läget nu då hihi!?

Berätta för några av mina vänner igår och de blev super glada för vår skull!


Imorgon ska vi till läkaren för å bara prata se vem hon är och så :)

Ha en underbar midsommar, jag själv ska fira den på Gotland!

//Lilla jag + Plutt ♥

Sliten men glad!

Publicerad 2011-06-13 20:47:05 i Allmänt,

Förra veckan var det inskrivning hos MVC och barnmorskan, hon är super och vi båda tycker att det känns skönt och tryggt!

I helgen har det varit lite för mkt det märks på mig idag är sliten och det känns ju kul för det är ju "bara" måndag idag men det får gå...heja mig!

Jag mår iaf bra förutom tröttheten som inte vill släppa riktigt...undrar om det är mitt blodvärde som krånglar ändå får svar den 22/6....

Tänk att nu är vi snart i vecka 12 på riktigt...nu heter det ju att jag är i vecka 12 (11+3) men att jag gjort 12 fulla veckor på fredag =) krångligt det där men jag tror jag börjat fatta nu (hihi)

I veckan berätta vi äntligen för svärföräldrarna och det känns super bra och de blev mkt glada =)

//Lilla jag + Plutt ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela