langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Jippi!

Publicerad 2009-09-14 20:57:25 i Allmänt,

I torsdags fick min älskling sitt spermaprov svar, bara ca en vecka efter han tagit provet så det var snabbt jobbat..

Skönt snart kanske vi får en inbjudan till info möte om IVF...

Å vad vi väntar och längtar tills vi är igång.

Jag är väldigt spänd på att se hur jag kommer att må under behandlingen men det känns som det kvittar bara vi blir gravida SNART...det skulle vara helt underbart!

Ha det skönt! ♥♥

Äntligen.....

Publicerad 2009-09-08 16:04:19 i Allmänt,

Ja nu har äntligen min man lämnat spermaprov inför vår ivf.
Han gjorde det förra veckan så nu går vi i väntans tider (på svaret alltså).....
När svaret kommer ska vi få tid för info möte, sen hoppas jag innerligt att vi kan komma igång med ivf innan jul, vore ju så underbart kul!!

Jag längtar så mkt....
Hoppas verkligen att vi kan få bli TRE snart....

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela