langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

??

Publicerad 2009-10-26 20:12:41 i Allmänt,

Ja va tusan ska man säga....VI och många andra par LÄNGTAR efter BARN, men får inga..!!
En del blir tyvärr gravida LÄTT.... http://www.finest.se/katrinSchulman läs själva och skratta,gråt eller fundera verkligen på hur RÄTTVIST livet är...??!!


OJOJOJO vilket gnäll inlägg men man blir ju ARG!!!!!

Bra

Publicerad 2009-10-20 21:16:06 i Allmänt,

Det gick bra på infon idag och det känns jätte kul att snart få va igång!
Vi fick en jättebra läkare som hjälpte oss och förklara jättebra!
Vi kommer att starta vår behandling i mitten på december och i januari kommer ÄP att ske...mkt spännande och nervöst!

Håll era tummar & tår nu för att dettta ska fungera för oss!!!

NÄRA

Publicerad 2009-10-19 18:45:57 i Allmänt,

Ååååå imorgon är det äntligen dax för IVF-info..
Ska bli spännande,roligt,intressant & fruktansvärt läskigt....
Tänk om vi snart är gravida eller Tänk om det inte kommer att gå!
 Många frågor som snurrar runt i huvudet på mig!

HOPPAS!!!

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela