langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Spraydag 4

Publicerad 2010-08-30 20:55:56 i Allmänt,

Tiden går ju inte direkt fort men vi är igång iaf ;)
"Liket lever igen" eller hur säger man?!

Jag mår bra lite trött & liiite huvudvärk men det tror jag beror på jobbet är rätt mkt nu (men mkt kul oxå)..

Har idag haft liite mensvärk av & till så det bådar ju iaf gott, vore ju fantastiskt om det skulle funka oxå!

Imorgon efter jobbet ska jag till min underbara och stöttande vän M för att prata lite och bara ha det bra, LÄNGTAR!

Ha det gött, //lilla jag ♥

SPRAYSTART!!!!

Publicerad 2010-08-27 22:26:05 i Allmänt,

Äntligen efter 5½ månad från vårt vul då vi inte såg något tickande hjärta :(
Och 4½ månad efter skrapningen....

Men nu är vi äntligen igång igen och tänk jag tycker att det är helt FANTASTISKT.
Hur jag nu kan tycka det när jag ska knapra i mig mer hormoner än vanligt, i nästan EN hel månad, men det är INGET bara vi får bli TRE nångång under 2011 :)
Vi längtar i massor men är mkt spända!!

Som sagt börja spraya Synarela idag och mår som vanligt, förra gången var oxå lindrigt bara lite huvudvärk men det var helt OK!
(jag ska inte klaga, jag gör vad som helst!)Nu jäklar SKA det bara fungera hela vägen!!

//Lilla jag ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela