langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

♥ 3 Månader ♥

Publicerad 2012-03-27 12:21:27 i Allmänt,

Oj vad fort det går, vår lilla prins är 3 månader på lördag!!
Han tycker att det är mkt kul att vara med och vill helst inte ligga ner för då kan han ju missat nått som händer =)
Sova på dagen va är det?!
Natten går ok, men vissa nätter är vi upp och äter 2 gånger och det är EN för mkt tycker jag!!

Han gillar sitt gym och att sitta i babysittern...hoppgungan har vi prövat men den var inte kul än då han inte riktigt förstod hur han skulle göra än!
Längtar efter gåstolen då han iaf kan sitta upp och vara mer med!

Har haft några jobbiga nätter nu då jag sover dåligt då han håller på och viftar i både armar och ben när han sover.
Ska verkligen försöka ta mig i kragen och få honom och sova i egen säng i vårt rum.
Så idag fick jag för mig att jag kan ju börja pröva på dagen iaf..och vet ni han somna efter 10 min och mkt lite gnäll dock med en filt över huvudet =) sov sött i 40 min..och nu var det dax för sovstund nr 2 och då sov han inom 5 min utan knapt ett knyst och har nu sovit 30 min hoppas på 1 timme iaf denna gång!

Så nu håller vi tummarna för att det släpper för oss båda!!

På måndag ska han få sin 3 månaders spruta, ska bli lite spännande, stackare!

Är så glad en av mina kompisar fick barn igår en kille, och sen har jag en kompis som ska ha i maj och två i oktober underbart!!

//Lilla jag ♥

Publicerad 2012-03-02 09:55:56 i Allmänt,

Tiden går och det finns inte riktigt tid och intresse för bloggen längre tyvärr!
Samtidigt som jag vill ha kvar den och skriva av mig ibland, så ni som läser får stå ut med att inläggen kommer sällan nu!

Nu är våran lilla PLUTT hela TVÅ månader, var tar tiden vägen!?
♥♥


Förra veckan var jag hos läkaren och kolla upp mitt blodtryck och då var det perfekt tyckte han 120/70 så nu äter jag "bara" en tablett om dagen..så om 6 veckor ska jag tillbaka på koll och hoppas då på att slippa tabletterna helt!

I tisdags var det återkoll hos BM skönt att få det gjort och allt var bara bra, skönt att veta!
Kolla även upp mitt järnvärde och det låg nu på 131 skönt!
Så hon var nöjd med mig =)

I onsdags var det dax för Plutt att väga och mätas =)

Förra gången vägde han: 4485g  NU: 5095g
Längd förra gången: 54,5 cm  NU: 57 cm

Så nu förstår jag varför det mesta är kort på honom (hihi) ifrån 50 till 62 bara så, vad hände med 56 den storleken gick iaf mkt fort!

Igår var vi på babymassage mkt uppskattat för oss båda!
Nu ska vi fixa oss klara och dra ut på promenad i solen med ett gäng mammor & barn!

Kram på er!

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela