langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Spruta!

Publicerad 2012-04-03 09:33:23 i Allmänt,

Igår var vi iväg och Plutt fick sin första spruta (or)..
Det gick bra han skrek såklart men det var helt ok, han gav sig efter ett litet tag och då kom samma härliga leende fram =) goa unge!

När vi kom hem var det som vanligt han lekte och somna i sin säng och sov en stund, men när han vakna var han jätte ledsen och jag fick bära på honom läänge innan han orka somna igen och sov nästan 3 timmar!
Då vakna han och var nöjd igen, men lite slöare än vanligt..han hade en lite för höjd temp hela kvällen han brukar ha runt 36,8 men igår var det 37,8, han klagade inte men var slöare så vi bestämde oss för att skippa alvedon, och det har gått bra hela natten! Han sov som vanligt och åt som vanligt!!

Plutt sover än (9,30) så vi hoppas han är ok när han vaknar, vid halv åtta fick han mat och då var det inget annorlunda iaf och han verkar inte så varm heller nu så vi hoppas!
Är han piggare ska vi ta oss ut på en promenad och hälsa på gammelmormor & gammelmorfar tänkte jag =)

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela