langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

V.24 (23+0)

Publicerad 2011-09-02 17:11:20 i Allmänt,

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, men det flyter på, men jag har fått mkt ont i ryggen/ljumskarna så jag antar att det är foglossning på gång tyvärr....igår när jag kom från jobbet blev jag sängliggande och hade skit ont, tack å lov masserade min älskade min rygg TACK!

Det är INTE skönt att gå, stå, ligga, sitta så jag vet inte riktigt hur jag ska göra =)

Igår fick en av mina närmaste vänner en liten pojke och jag längtar så tills jag får kozza bebis!

På måndag blir det BM besök, det första sedan v 10 så det blir spännande, hoppas på positiva blodprovsvar och att vi får höra hjärtljuden =)
Ska bli himla mysigt!

Förra helgen kände min älskade man Plutts sparkar/puffar och han var super nöjd, även denna vecka har Plutt puffat på av och till så Plutt verkar växa och må bra skönt!
Men gud va blödig/nojig man blir så fort man inte känner Plutt så mycket en dag...då kommer oron direkt, men jag försöker släppa det allt kommer gå bra jag har bestämt det!!

Ha det bra!

//Lilla jag +Plutt♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela