langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

V.6 (5+3)

Publicerad 2011-05-05 16:16:30 i Allmänt,

Vad ska jag skriva tiden går fort, med graviditeten står stilla (haha) försök förstå vad jag menar iaf!

Länge kvar till den 16/4 och jag är sjukt nervös..vet inte hur jag ska våga kolla på monitorn den dagen!

Jag har inte kunnat/orkat skriva på ett tag för jag är sjukt TRÖTT och är glad varje dag jag orkar upp till jobbet just nu! Skulle egentligen behöva sjukskriva mig men som tur är har jag VÄLDIGT snälla och förstående arbetskamrater som är guld världa just nu TACK till er!

Men mina älskade vänner och min familj riskerar att drabbas då jag är så OSOCIAL just nu!
Men jag vet mina älskade vänner finns ju alltid kvar & även så min älskade familj!

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt denna dag här hemma...eller nog blir det vila vi får se vad som väljs ;)

Ha det skönt alla!

//Lilla jag ♥

Kommentarer

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2011-05-05 18:26:34

Det går framåt! =)

Postat av: Charlotte

Publicerad 2011-05-05 21:24:05

Förstår att tiden går långsamt för dig, men snart är du där :)Kram!

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-05-07 21:34:22

Hojta till när tröttheten inte känns så förlamande, jag är fikasugen vännen =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela