langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Det rullar på!

Publicerad 2011-05-22 14:17:00 i Allmänt,

Tröttheten håller i sig annars lungt, lite illamående dock av och till men helt ok!

I fredags var vi på Hälsosamtal med vår barnmorska, det var intressant & spännande, det var då som jag verkligen fatta att det kanske är på riktigt ändå allt det här =) eller inte undrar när det kommer att smälta in!?

Vi fick lite info papper & remiss för blodprov och denna BOK tänk att vi tillsist fick denna underbara bok!
Är idag i V. 8+2 alltså vecka 9 så det flyter på!

Vi kommer att åka till läkaren igen för ett extra VUL den 7/6 pga av vårt missfall i förra graviditeten så fick vi komma på ett extra om vi ville och det klart vi vill kommer då att vara i 10+4 så det blir spännande!

Inskrivningen kommer att ske den 9/6MVC och kommer bli mkt spännande, men jag/vi älskar redan vår barnmorska!

Kolla va jag vågade köpa.....Ha en underbar dag och vecka!

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Luiza

Publicerad 2011-05-22 19:12:37

Åååh, jag är så glad för er skull!!!

Vad spännande det låter med så mycket nytt som händer i ert liv nu =)!

Klart det är på riktigt =)!Ha en fin kväll, vännen.

Kramar

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-05-22 21:57:19

Tänk när du sitter som på framsidan av tidningen med en go och rund mage. Eller när ni sitter med ert lilla knytte likt omslaget på boken! =)Många kramar min vän!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela