langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Sliten men glad!

Publicerad 2011-06-13 20:47:05 i Allmänt,

Förra veckan var det inskrivning hos MVC och barnmorskan, hon är super och vi båda tycker att det känns skönt och tryggt!

I helgen har det varit lite för mkt det märks på mig idag är sliten och det känns ju kul för det är ju "bara" måndag idag men det får gå...heja mig!

Jag mår iaf bra förutom tröttheten som inte vill släppa riktigt...undrar om det är mitt blodvärde som krånglar ändå får svar den 22/6....

Tänk att nu är vi snart i vecka 12 på riktigt...nu heter det ju att jag är i vecka 12 (11+3) men att jag gjort 12 fulla veckor på fredag =) krångligt det där men jag tror jag börjat fatta nu (hihi)

I veckan berätta vi äntligen för svärföräldrarna och det känns super bra och de blev mkt glada =)

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-06-14 21:21:24

Bara 28 veckor kvar tills lilla miraklet kommer =)

Postat av: Luiza

Publicerad 2011-06-15 17:17:49

Hej vännen!

Har inte varit inne på ett tag, bara för att det tagit emot att läsa gravidbloggar, men nu tog jag mig hit iallafall och såg att du hade en fin-fin bild på lilla plutt =)! Så glad jag blir att det har gått bra!!!! Kan tänka mig hur reaktionerna blev då ni berättade för svärföräldrarna =)! Visste de att ni gjorde en IVF?

Hoppas du får en underbar kväll.

Kramar/

Luiza

Postat av: F

Publicerad 2011-06-15 18:53:29

Japp nu är det "bara" 28 veckor kvar =)Luiza: Det är fortfarande overkligt att det händer oss, på fredag har vi gått 12 veckor och det känns overkligt att just vi klarar det! Nej de visste inget så de blev glada! Kram å tack för att du orkar bry dig om lilla mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela