langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Idag 12+4

Publicerad 2011-06-21 18:14:02 i Allmänt,

Tänk vad tiden går.....

Jag som trodde jag skulle SKRIKA ut att vi var gravida när vi kom till v 12 men icke...Inte för att jag är rädd eller så utan för att jag inte fattar riktigt att jag verkligen är gravid, händer verkligen detta OSS?!

Min man har nu i en vecka sagt att min mage fått en liten bula, men jag har inte brytt mig så mkt om det utan bara trott han skulle vart snäll..(å då är jag inte smal från början skall tilläggas).
Men i fredags sa en av mina arbetskamrater till mig att nu syns det och visste jag inte hur det låg till skulle jag fråga sa hon, men jag än en gång skojar bort det hela IGEN....tills jag själv kollar mig i spegeln på söndag och inser att HJÄLP vad den har växt....hur ska jag inse detta nu då att så är fakta, och idag är den ännu större och NU syns det sa kollegan idag så att du vet (haha)....

Kanske bara att gilla läget nu då hihi!?

Berätta för några av mina vänner igår och de blev super glada för vår skull!


Imorgon ska vi till läkaren för å bara prata se vem hon är och så :)

Ha en underbar midsommar, jag själv ska fira den på Gotland!

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-06-21 19:01:46

Underbart! Kul att det börjar synas! ;-)Ha en fin midsommar du med! Gotland låter ju fantastiskt härligt. =)

Kram

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-06-21 22:44:40

Åh va underbart att få läsa om växande mage, snart kommer du börja skriva om rörelser och sparkar =)

Postat av: Louise

Publicerad 2011-06-24 07:57:10

Gud så mysigt för er med bebisen i magen:) Kommer ihåg förra midsommar när Alexander låg i magen... va fort det går!Ha en underbar midsommar nu..Kramar!

Postat av: Louise

Publicerad 2011-06-25 22:47:53

Hej på dej!Hoppas ni hade en fin midsommar med massa go mat!Kramar från oss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela