langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

=)

Publicerad 2011-02-08 14:42:41 i Allmänt,

Jippi min mens kom igår =)

Jaha hur kan man tycka så egentligen?!
Jo för snart är vi igång igen...snart!

Ringde läkaren förut men han återkom på torsdag & det är ju lungt....vi ska ju bara prata planering inför nästa VUL när jag sprayat 2-3 veckor så det är ju ingen panik..ringer på torsdag igen =)

Fasen snart är vi på G igen......ser ju faktiskt starten nu snart! wiiiiiiii

Men denna gång ska jag inte berätta för så många NÄR det är dax osv....kommer bara att bli typ ni som har min bloggadress...resten får veta VÅREN som startdatum....orkar inte med alla frågor längre!

I början tyckte jag att det var bra att mina vänner visste vad jag gick egenom dessa gånger men nu vet jag inte det börjar bli lite mkt...det får räcka med er som vet bloggen!

Tycker liksom det är skönt att skriva av sig här...både med det positiva & negativa det är skönt!

Hoppas ni kommer att stå ut.....Hihi..

// Lilla jag♥

Kommentarer

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-02-08 22:02:10

Men va härligt att höra!! Bra att den kommer så det inte blir strul med planeringen!!! =)

Postat av: Lillamini-ivf

Publicerad 2011-02-10 09:14:52

Jag önskar dig, Er all lycka till!

Denna gången ska det få gå vägen!

Tummar & tår hålls.Kram

Postat av: mormor

Publicerad 2011-02-10 18:27:32

Jag står ut med dej,vem annars? Puss puss gullet.

Postat av: mormor

Publicerad 2011-02-10 18:29:51

Jag står ut med dej,vem annars? Puss puss gullet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela