langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Wiiii

Publicerad 2011-04-04 20:09:08 i Allmänt,

Äntligen.....läkaren fann många bra och fina äggblåsor idag =)

På vänster sida (där den stora cystern satt) fann läkaren 5 blåsor, och på höger sida sex stycken blåsor, så vi känner oss mkt ladadde inför ÄP..som kommer att bli på fredag!!

Det känns mkt bra att han fann så många äggblåsor så nu laddar vi!!

Har ju inte kännt så mkt i magen denna gång så jag har ju varit orolig, men i morse vaknade jag och har haft känning hela dagen, på gott och ont mest GOTT!!!

//Lilla jag

Kommentarer

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-04-04 20:34:38

JAAAAA!!! Jag jublar!! Gud va roligt att det funkar så långt! =)

Postat av: mormor

Publicerad 2011-04-04 20:47:10

Hurra,har tänkt på dej och T hela dagen.Du vet att det är en som gläder sig MYCKET för alla framsteg.PUSS OCH KRAM.

Postat av: Evelina

Publicerad 2011-04-05 19:38:28

Grattis!

Postat av: Louise

Publicerad 2011-04-05 22:23:23

Grattis till tusen!! Där ser du att det gick bra:) lycka till på äggplocket på fredag.. Vart var det ni gick nu igen? Minner sviker mej här... Vet ju att vi inte var på samma samma ställe i alla fall! Ska bli så kul att följa dej igen, visserligen har ja vart in här hela tiden ändå.. Men hoppas så för er skull! Kramar!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela