langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Sprutdagar 6-11

Publicerad 2011-04-03 22:00:20 i Allmänt,

Dagarna rullar på och jag känner i precis Ingenting och det oroar så jag var mkt spänd innan läkarbesöket i fredags..!!
Hos läkaren fick vi se några äggblåsor 3 på vänster och 4 på höger, dock inte så stora för att göra ÄP än så det var bara att höja dosen REJÄLT i 3 dagar så imorgon hoppas vi på att det ser bättre ut, för då ska vi tillbaka...börjar bli rutin på att sitta med benen i vädret (haha)!

Om det inte ser bra ut imorgon, vet jag inte va jag gör...jag börjar bli orolig, fast jag vet att det är svårt att stimulera efter operation....så kommer mina hemska tankar tänk OM vi inte kan få barn, va gör vi då...ja jag vet inte jag bara vill gå under när jag tänker på det....
Men ett liv för mig utan barn är INGET liv =(
 Jag vet att jag inte ska tänka så men jag börjar bli orolig och det är jobbigt!

TÄNK POSITIVT NU....ja jag ska försöka!!

Vi höres alla goa läsare!

//Lilla jag ♥

Kommentarer

Postat av: Lilla Jag!

Publicerad 2011-04-03 22:55:26

Håller mina tummar att äggblåsorna har växt till sig ordentligt i helgen!

Kram!!!

Postat av: Louise

Publicerad 2011-04-04 11:16:01

Jag håller oxå tummarna... Vet att mina växte till sig rejält när ja fick höja dosen! Kommer bli en bebis ska du se:) kramar Louise & Alexander!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela