langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

2014-09-09

Publicerad 2014-10-19 10:30:02 i Allmänt,

De är nu EN dryg månad sen som vi blev FYRA i vår familj!
Den 9/9 kl 12.17 kikade vår andra son ut, med en raketfart!
 
Vi åkte in den 8/9 för att kolla då jag blödde lite i samband med att slemproppen gått, hade kraftiga värkar å ville bli kollad då vi bort 7 mil bort från BB.
Var öppen 2 cm och allt löpte på bra!
Vi tog in på patienthotellet i hopp om att det snart skulle sätta igång på riktigt!
Väl där försvann allt vad värkar heter och jag blev mkt frusterad då de va samma visa sist (då var jag även svår stimulerad med max dropp, så de kändes tungt).
När kl närmade sig 22 kom värkarna krypande igen å de satte igång igen på riktigt allvar runt 02.00, in på förlossningen vid 04.00 inte nått mer öppen än sist å jag kände mig besviken, fick en sovdos med morfin och ett rum =)
Vaknade runt 07.00 tror jag snurrig å väldigt trött....min man gick för att äta frukost och jag somna om var super TRÖTT och orka inte hålla mig vaken. Vakna sedan vid 10.00 igen av att barnmorskan kom in å fundera på varför jag inte ätit nått....mitt svar var bara - jag är trött har sovit.
Va bra tyckte hon då är du redo snar. Då var jag öppen ca 5 cm..
Vid 11 blev det massa lustgas då de började göra riktigt ont....barnmorskan tyckte min man kunde gå å äta lunch då hon skulle undersöka mig å sen skulle jag upp å gå lite så att de sätter fart.
Min man gick strax efter 11, BM undersökte mig runt 11.30 och fick lite smått panik då jag var helt öppen och min man var å åt lunch....vill du krysta sa hon JAAAAAA sa jag....då måste vi ringa din man nu sa hon....Här ta min mobil å ring NU sa jag den kommer NU....
Hon ringde han kom TRE krystningar senare var vår andra prins ute =)
 
Så nu är vi en "komplett" familj enligt mig =)
 
//Lilla mig <3

Kommentarer

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2014-10-19 19:16:28

Stort grattis till er!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela