langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

BM besök igen!!

Publicerad 2011-10-31 10:27:23 i Allmänt,

Ja som sagt jag är ju hos BM varje vecka jag för att kolla mitt blodtryck...denna gång var det mkt bättre 136/68 så det var det bästa jag haft, skönt! Hoppas att tabletterna ska hjälpa och att det ska hålla sig två månader till!

Plutt ligger fortfarande med huvudet neråt dock inte fixerat men H*n ligger så bra så...har varit så sedan UL för 3 veckor sen så Plutt gillar nog att vara redo =)
Snart är det dax för UL igen....den 8/11 ska vi till specialistmödravården igen på koll!!

Plutt var faktiskt vaken denna gång och hjärtljuden låg på 155, så det var skönt att höra H*n i vaket tillstånd!!

På onsdag är det dax igen då ska vi även mäta magen igen (tror jag)....vissa kan tycka det är jobbigt att va hos BM varje vecka men jag tycker att det är underbart....VI får ju höra på Plutt varje vecka och det är det viktiga!

Plutt puffar på i magen men det är mer tryck och puffar nu än hårda sparkar så det börjar nog bli trångt nu kan jag tro ;) stackars!!

//Lilla jag + Plutt ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela