langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Glad!

Publicerad 2011-09-27 17:22:37 i Allmänt,

Idag har vi varit på specialistmödravården i Karlstad för att träffa läkare och ta blodtrycket än en gång!
Det hade gått ner en aning men läkaren bedömde att jag skulle få tabletter (Trandate) 1*2 per dag för att se om det kan stablisitera sig ännu bättre, inget protein i urinen så allt är bra.
Skönt, fick tid för ett extra UL den 12/10 för att kolla flödet till barnet, det känns bra att man blir kollad, för jag är ju lite nojig efter allt som hänt oss!!

Sen efter det besöket var det dax för vår BM i Arvika, där mättes magen och vi fick höra Plutts hjärtljud även denna gång =) Allt såg bra ut och Plutts hjärtljud lät bra...GÖTT!!
Ska tillbaka igen på fredag för att kolla blodtrycket, många kollar blir det men det känns skönt att de kollar upp en oxå tycker jag, då kan jag känna mig mer lugn...Plutt sparkar på av och till och det känns OK.

Då kanske ni undrar varför jag skrivit "Glad" som rubrik efter att jag berättat allt detta?!

För när jag kom hem låg ett brev från försäkringskassan i lådan, jag tänkte "Vad är det nu då, som jag glömt?"
Öppna brevet och där står det du har BEVILJATS hel graviditetspenning f.r.o.m 30/10- 18/12, det kändes som en sten rasa från mina axlar...underbart TACK FK för att ni förstår mitt jobb och vad det sliter på mig!!

Nu känns livet mkt lättare, och jag ska verkligen bara njuta och tänka på mig och Plutt!!

Ha det bra alla goa läsare!

//Lilla jag + Plutt 

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela