langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Måndag!

Publicerad 2012-05-28 13:02:33 i Allmänt,

Oj vad tiden går och jag hinner inte med att blogga!
På torsdag är våran lilla kille 5 MÅNADER va hände!
På onsdag blir det den andra sprutan, spännande att se hur han mår efter denna gång!
Det börjar hända saker och det är något nytt varje dag, jag älskar denna lilla varelse!!
Vi gillar att sitta och han är duktig, gillar redan att sitta utan stöd, rullar runt ibland och bara skrattar och är glad vår underbara unge!!
Nätterna är väl inge vidare än men det är ingen ide att klaga vem bryr sig liksom...!
Kommentaren jag oftast får är:

Det är en fas vettu det går över....

Jo tack jag vet men det kan faktiskt vara jobbigt iaf!

Igår firade jag min första morsdag, jag som för ett årsen drygt trodde att jag aldrig skulle få uppleva denna dagen, det var helt UNDERBART tänk att jag är MAMMA nu liksom till vår underbara skatt!!

Ha det så bra där ute!

//Lilla jag + Plutt

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela