langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Så här ser det ut nu!

Publicerad 2009-06-08 17:54:00 i Allmänt,

Nu är vi inne på dag 29 i cykeln och jag har verkligen trott på att jag är gravid denna gång.
Men i morse testa jag NEGATIVT som vanligt, så trist och jobbigt men så känns det som det alltid kommer att vara tyvärr... =(


Eftersom min läkare sa att jag inte hade några äggblåsor, jag blev besiken osv. så kollade jag upp lite om det på andra sidor där man kan läsa om just Pergotime m.m. Där står det att många som har ätit dem har fått en förskjuten ägglossning och många har rent av haft den på dag 17.
Så jag börja testa för att kolla ifall att hoppet är ju det sista som lämnar en (var en klok kompis till mig som sa de, och hon har rätt i det). Så på dag 17 just fick jag ägglossning och mitt hopp kom tillbaka, äntligen lite glädje kanske, tänk om jag har det iaf, hoppas hoppas.
Å nu har jag haft illamående, svullen mage och så trött och ömma bröst och bröstvårtor så mina förhoppningar har såklart ökat, men som sagt gravid är jag INTE =(


Många vänner är gravida och har fått barn nyligen och detta är skit kul men väldigt påfrestande på samma gång.

Nu ska jag gå å mysa med min prins som kommit hem.....

♥ Gumman ♥

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela