langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Inte mkt!

Publicerad 2010-04-30 15:20:53 i Allmänt,

Ja här händer det inte mkt tyvärr...
Livet går UPP & NER mest hela tiden, men just nu mer åt det "rätta" hållet alltså uppåt, så det känns ok.
Men jag vet ju hur jäkla dåligt jag mådde förra sommaren av att INTE va gravid, så nu grämer jag mig om hur det ska bli denna sommar när jag vet att jag kunde ha varit gravid nu :(
Så tufft kommer det att bli men jag kan ju inte heller ISOLERA mig från omvärlden, även fast jag verkligen skulle vilja göra det ibland!
Tänk SOMMAR alla vagnar, GRAVIDA och mammor & pappor i omgivningen som ska göra massa roliga saker med sin FAMILJ....(Blääää jag vill INTE va med om detta i år igen)

Hur ska min omgivning stå ut med mig och mina psykbryt som jag får då & då....Ha en underbar Valborg det ska jag ha!!!

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela