langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

F...N

Publicerad 2010-06-23 22:50:08 i Allmänt,

Trodde inte vår sommar kunde bli mkt värre, men det verkar så.
Var & hälsa på hos svägerskan under veckan och jag kan sätta 1 miljon på att hon väntar sitt andra barn.
Ska vi slå vad??

Hon sa såklart inget, men jag bara kände/känner det på mig, och stanna inte länge ville verkligen inte få höra det just NU, jag/vi behöver inte det....

Så snart blir min vardag en helvetes vardag IGEN, kan det inte bara vara våran tur NU NU NU.....gaaaaa

Känns mkt jobbigt, jag kommer inte ens att kunna säga grattis den gången de berättar..å det har jag sagt till min älskling å jag hoppas han förstår för allt detta knäcker mig vääääldigt snart tyvärr!!!

Jag hatar denna sommaren redan även fast den ingte ens har börjat :( :( :(

Jajaja nu åker vi iaf bort EN vecka för att bara rå om varandra och det ska bli MKT skönt!

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela