langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Ruvardag 10

Publicerad 2013-10-17 12:02:00 i Allmänt,

Ja dagarna rullar på eller NEJ jag intalar mig det iallafall =)
I söndags var jag sjukt trött...har varit det sista dagarna men i söndags slog de nog rekord...!
Hoppas detta är nått positivt så att jag inte håller på att bli sjuk eller så! Drar lite i ljumskarna och jag mår lite illa ibland OCH mal lite i magen ibland!!

Jag vet inte riktigt känns ju som mensen men hoppas ju så mycket!

Skulle haft mensen idag, men sist jag gjprde FET så kom mensen på dag 12 så jag känner mig inte riktigt hoppfull än!
Har testdag på onsdag just nu känns det långt bort!

//Lilla jag♥

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-10-17 14:42:49

Håller alla tummar och tår och hoppas med er❤️

Postat av: Mormor M

Publicerad 2013-10-17 16:28:59

Här är det en till som önskar att det blir som ni vill <3

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2013-10-17 17:59:06

Kom igen nu lilla embryo! Denna gången blir det! =)=)=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela