langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Dax igen!

Publicerad 2013-10-07 06:24:00 i Allmänt,

Japp då var det dax igen att åka till Örebro idag för att återigen sätta in ett bra ägg (hoppas jag) å denna gången får de gärna stanna där i 9 månader!!
Idag har jag med mig en underbar vän då min man inte kunde ta ledigt, hon är allt bäst som alltid ställer upp i vått å torrt!!
Det känns lite konstigt i magen känns som jag har ägglossning nu fast jag fick omslag på stickan i torsdags så nu är det bara att hoppas att allt ändå ser bra ut :-/


//Lilla jag♥

Kommentarer

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2013-10-07 17:16:29

Men åh!!! Här går det undan! Vad roligt!! Vad skönt att ni har små frysisar. Det måste ju underlätta! Håller mina tummar för ett gott resultat med ett fint plus på stickan för dig! Kram!

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2013-10-07 17:16:30

Men åh!!! Här går det undan! Vad roligt!! Vad skönt att ni har små frysisar. Det måste ju underlätta! Håller mina tummar för ett gott resultat med ett fint plus på stickan för dig! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela