langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Tiden!!

Publicerad 2012-06-20 10:56:56 i Allmänt,

Den bara försvinner, det går så fort!
Vad har hänt sen sist då.....jo jag börjar trappa ner på amningen! De senaste tre dagarna har vi kört på med gröt,välling och lite potatis! Plutt gillar de och det går bra.
Trodde aldrig jag skulle skriva detta eller känna det men det känns både jobbigt och konstigt att sluta amma Plutt! Och då var jag emot och amma från början,sen flöt de ju på väldigt bra och inget har krånglat så det har gått mycket bra och jag inser hur smidigt det är! MEN jag vill ju även kunna lämna bort lillkillen ibland för att få lite egentid bara någon timme! Men ändå känns det jättejobbigt deg trodde jag inte om mig!

Som sagt inget blir som man tänkt sig ;)

Imorgon får vi äntligen ta med vår efterlängtade son till vår stuga på Gotland,som vi har längtat!!
Trevlig midsommar på er alla!!

//Lilla jag + Plutt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela