langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Fredag!

Publicerad 2011-04-29 18:20:01 i Allmänt,

Dagarna rullar på och jag känner mig rätt lugn just nu...visst ibland kan de där negativa tankarna komma oxå!

Lite illamående av och till, ömma bröst och mensvärk + sjukt TRÖTT annars bra, och jag kommer INTE att klaga =)

Har nu fått tid för VUL den 16/5 och det känns just nu som delmål 2, då vi denna gång hoppas på att få se vår lilla "plutts" lilla hjärta slå!
Kommer att vara en HEMSK dag psykiskt innan man får veta svaret liksom.....men sen hoppas vi på att dagen kommer bli FANTASTISK!


Ha en bra helg...

//Lilla jag ♥

Kommentarer

Postat av: Luiza

Publicerad 2011-04-30 10:04:50

Det här kommer gå så bra , ska du se!

Den här gången är det er tur =)!!!Jag är väldigt glad för er skull!!!Hoppas du får en fin helg.

Kram

Postat av: Charlotte

Publicerad 2011-05-01 15:30:48

Otroligt stort grattis till dig!! Vad kul att det blev ett stort GRAVID på testdagen! Jag hoppas att VUL-dagen kommer att bli helt fantastisk.Kram

Postat av: Sinnersaint

Publicerad 2011-05-02 18:12:17

Hej! Roligt att se att du hittat till min blogg. Har inte sett din sida innan, men självklart hamnar du på min bloglovin.se sida nu ;-)

Tack för garttiset till två pyren hehe. Och stor grattis till att du nyss plusssat!! Ska bli roligt att läs igenom din blogg :-)

Kram

Postat av: Ofrivilligtbarnlösa

Publicerad 2011-05-04 19:27:53

Grattis till plusset, håller tummarna att allt går bra i 9 månader nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela