langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Det rullar på!

Publicerad 2011-07-21 12:10:40 i Allmänt,

Imorgon går jag in i vecka 18...ARTON va är det som händer det går så fort, snart halvvägs å jag fattar fortfarande inget =)

Jag mår bra och så lite trött och orkar inte lika mkt som innan men jag står helt klart ut ingen fara alls!
Känner dock lite i ryggen ibland när jag står/går mkt men jag får ignorera det =)

Igår var jag på möhippa hela dagen för min goa kusin som ska gifta sig om 3 veckor, det var en underbar dag med många skratt och roliga minnen =)

Imorgon ska jag till min underbara vän Skruttan och bara snacka massa skit och gravid saker...längtar redan!!

Idag blir det tvätt och packa inför vår resa till vårt eget paradis Gotland, vi drar på lördag!!


Ha en underbar dag, det ska jag ha!

//Lilla jag + Plutt

Kommentarer

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2011-07-21 19:33:09

Det går undan minsann! Skönt! Ha det bra på Gotland!

Postat av: skruttan

Publicerad 2011-07-25 20:03:23

Tack för besöket vännen! Med tanke på hur fort tiden går så är de inte länge kvar innan vi är fler på våra fikadejter ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela