langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Till sist!

Publicerad 2009-06-08 17:51:44 i Allmänt,

Insåg vi efter 1,5 år att vi måste få hjälp för att bli gravida, mycket svårt steg att ta fast det klart det känns bra att få hjälp men svårt och jobbigt att inse att så är fallet.
Så jag ringde och i slutet av mars var vi välkomna på gyn och ett samtal för att se vad hur vi skulle fortsätta. Vi träffa en jättebra läkare som har hjälpt oss jättebra och positivt. Eftersom jag har så långa cyklar så trodde läkaren att jag inte haft ägglossning alls, möjligen nån enstaka gång bara, och det känns ju sådär, här har man myst på i massor i snart två år och sen får man reda på att man verkligen har gjort det i onödan om man får säga så.?! Men en sak är säker, tänk att bara få ha SEX med varandra och inte bara göra det för EN enda sak, ATT BLI GRAVID....den gången kommer att vara underbar det är jag säker på!

Jag fick börja med att försöka få igång min ÄL med nått läkemedel som heter Pergotime, detta funka tyvärr inte första gången utan på VUL som jag var och gjorde på dag 11 i cykeln visade att jag inte hade några äggblåsor på G alls tyvärr. Jag var ledsen och arg, besviken och mådde skit. Ville bara gå hem och lägga mig och hoppas kunna komma tillbaka när allt löst sig...tyvärr går ju inte detta, har ett jobb att sköta  och det känns bra att få skingra sina tankar i annat ibland.

Så nu var det dax för en dubbelkur med Pergotime, tyvärr samma resultat där INGET alls på VUL, ledsen,besviken och arg igen, nu är det riktigt jobbigt och livet är såååå surt. Längtan är så stor att jag tror jag dör snart, hoppas verkligen. Denna gång beslutade läkaren att jag skulle få en remiss till ett större sjukhus som gör andra åtgärder så nu väntar det efter sommaren och en TRIPPEL kur med Pergotime....

Hoppas verkligen att det ska hjälpa oss.... Pergotime har visat sig vara rätt jobbiga när man har tagit den, jag får kraftiga värmesvallningar och mår väldigt upp och ner, men vad gör man inte för att få ett BARN!♥ Gumman ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela