langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

BM

Publicerad 2011-09-06 18:05:55 i Allmänt,

"Första" riktiga Barnmorskebesöket är avklarat och det såg väl sådär ut för min del men vår lilla PLUTT mår utmärkt, och det är ju bra!

Mitt blodvärde var INTE bra och blodtrycket var HÖGT, så löd domen på mig =)
Ska tillbaka på koll om 2 veckor igen för att se hur blodtrycket fortsätter.....känns ju sådär men jag tar en dag i taget....

Hjärtljuden på bebisen låg perfekt och antagligen så sov vår lilla Plutt under besöket!

Idag kom skötväskan jag har beställt...jag älskar den, den är sååå MKT mig =) bild kommer senare!

//lilla jag + plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Luiza

Publicerad 2011-09-06 19:36:43

Men åh, så underbart att plutt mår som den ska =)!

Hoppas att det bara var tillfälligt, detta med blodtrycket. Jag blir lite oroad när jag läser om det...Ta hand om dig.

Kramar

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-09-06 21:02:20

Gott att Plutt mår bra men du ska ju orka några månader till!

Nyfiken på skötväskan =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela