langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

V.29

Publicerad 2011-10-13 10:30:31 i Allmänt,

Tiden går och jag blir INTE bättre på att blogga trots att jag bara går här hemma och njuter av livet!

Igår var vi på Ultraljud och på specialistmödravården i Karlstad igen för att kolla blodtrycket och tillväxt/flöde till Plutt.
Allt såg helt normalt ut och inget att oroa sig för...men blodtrycket vill inte sjunka så nu ska jag ta Trandate 1x3 istället, men det får väl gå trots att jag är en liten motsträvare mot medicin (i vanligt fall) dock ännu mer vid min graviditet, men läkaren ville det eftersom jag inte riktigt mår ok än, utan går med tung huvudvärk & trötthet fortfarande!

Igår efter besöket drog vi till Ikea för att handla lite till Plutt, det är så overkligt att just VI får gå där på barnavdelningen och köpa saker till VÅRT barn...jag vet inte hur många gånger jag sa det till älskling =)
Det är sjuk kul iallafall =)
Så nu har vi ett helt berg här hemma som väntar på ett nytt rum så att det kan bli uppackat!

Idag ska jag bara njuta av livet och sitta och klappa magen...imorgon väntar en fika/lunch med bästa Skruttan, längtar i massor =)

Ikväll är det äntligen dax att se på tv igen DRÖMMEN OM ETT BARN på TV 3 missa det inte KL 20.00

//Lilla jag + Plutt

Kommentarer

Postat av: Du + jag och framtiden

Publicerad 2011-10-13 18:32:29

Oj vad fort det går!

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-10-14 22:29:26

Taaaack för idag vännen! Timmarna går fort när man har det trevligt! Jättekul att träffa dig igen =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela