langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

Längesen!

Publicerad 2011-10-06 17:34:50 i Allmänt,

Oj vad tiden rinner iväg trots att jag bara går hemma på dagarna.....jag läser era bloggar å så men är väldigt dålig på att blogga själv tyvärr =( ska försöka bättra mig.

I tisdags var det dax att träffa läkaren igen iaf, han sjukskrev mig tills 30/10 och sen går jag på HP (havandeskapspenning) så det betyder att jag inte ska jobba mera, konstigt det känns men ändå mkt skönt oxå, kan ju alltid hälsa på och det känns mkt bra!

Annars mår jag OK lite tung i huvudet och trött av och till men jag står ut bara vår lilla Plutt kommer till oss!!
Börjar känna mer och mer tydliga rörelser nu och ibland tror jag allt att Plutt försöker vända sig =) Känns som hela magen vänds ut och in (hihi), vissa dagar mer lugna än andra dock men jag försöker tänka att det är som det ska vara och att allt är ok, Plutt måste ju få vila ibland oxå ;) Hur känner ni andra??

Måste ju passa på att Gratulera Luiza och hennes man till det efterlängtade + som kommit på deras sticka till slut efter många års kämpande, jag håller mina tummar och tår för att ni ska lyckas hela vägen fram.....

Idag när jag var och handla slank denna tidningen med hem;Sen måste jag ju påminna er alla där ute att kolla på TV 3 ikväll kl: 20.00...då detta kommer att visas!!


Tiden flyger fram och omorgon går vi in i vecka 29 (28+0)..Wow!!

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Luiza

Publicerad 2011-10-07 20:12:20

Ja, verkligen WOW!!!!

Vecka 29 redan....helt otroligt. Det känns som igår, jag läste att du fått positivt besked...Tack för att du delar vår lycka.

Det känns så overkligt efter så lång tid, men jag njuter tills motsatsen är bevisad.

Hoppas innerligt på att vi ska kunna se något på onsdag, och att det vi ser är BRA!!!Ha en fin kväll.

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela