langtarsa.blogg.se

Vi är ett par på 32 (jag) respektive 37 (älskling) som försökt bli gravida sedan 2007. Tyvärr har vi inte lyckats på egen hand, troligen pga min Endometrios,utan behöver nu hjälp. Har nu (2011) opererat bort 2 endometrios cystor! Nu har vi på vårt 3:dje IVF försök lyckats fått ett + och i slutet på December är vår Plutt beräknad komma!! Nu är Plutt här på Nyårsafton kom vår älskade son som är på bloggen kommer att heta PLUTT!! Nu har vi dec 2013 påbörjat en ny resa då vi spontant blev gravida med Plutts syskon som beräknas komma i början av september 2014 =)

En vecka till!!

Publicerad 2011-11-22 14:11:34 i Allmänt,

Då har vi varit hos BM igen och ännu en vecka har gått!
Allt var som vanligt, blodtrycket är inte bra än men stabilt, så det får jag nöja mig med!

I fredags var det dax att byta vecka igen då till vecka 35 (34+0), ojoj vad tiden går fort, trodde november skulle gå sakta nu när jag är hemma och det är mörkt och grått jämt, men det går faktiskt rätt fort....
Tänk det är bara 38 dagar kvar till beräknat datum!!

Börjar faktiskt fundera på att packa väskan till BB men jag vet inte, tänk om Plutt kommer förtidigt och jag inte är
beredd ;)
ÄR jag beredd överhuvudtaget?!
Ibland funderar jag, tänk att man kan längta så jäkla mycket efter ett barn som i FYRA år och sen inte vara beredd haha man tror ju att det är ett skämt, tänk va kroppen spelar en ett spratt =)

Igår var jag iaf på Kappahl och köpte lite mer kläder till Plutt, älskar ju Newbie kläderna de är så söta!

Visst är de söta, dåligt med färg men sååå fina!

Har fortfarande domningar i fingrar och händer men det är väl bara att gilla läget och LE, eller?!

//Lilla jag + Plutt ♥

Kommentarer

Postat av: Skruttan

Publicerad 2011-11-28 12:48:38

De kommer gå upp ett liljeholmens när du ligger på förlossningen med Plutt på magen ;)Ni har kämpat er blå i 4 år efter Plutt men det är fullt tillåtet att inte le när man mår som du gör, de ska du inte skämmas för =)KRAM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Barnlängtan!

Snart 4 år utan resultat börjar ta ut sin rätt. Följ vår resa med IVF!! Vi har nu i Januari 2010 gått egenom vår första ivf, och 2 veckor senare fick vi vårt efterlängtade +, men var på vårt första vul i veckan och då syntes inget hjärta :( Fick gå egenom en skrapning i april då barnet inte ville komma ut! Augusti 2010 är vi på gång igen & längtan är enorm!! Ivf 2 gjord i oktober missfall v.5 Nu väntar en operation av en endometrios cysta innan nästa försök... =( känns jobbigt men ett måste! En Endometrios operation av två cystor i Januari 2011...snart dax för Ivf 3 =) Nu är vi igång igen och idag 11/4 har vi fått insatt ett fint embryo =) Vi fick ett + på TD och idag 16/5 har vi fått sett hjärtat slå på vår Plutt! Så i slutet av December kommer Plutt till oss och vi längtar sååå mycket efter dig! På Nyårsafton kom vår älskade son till oss och nu njuter vi i massor!! Nu börjar en ny resa då Plutt ska bli storebror i början av september 2014, vi är lyckliga med chockade då vi blev spontant gravida efter två misslyckade frysförsök och många jobbiga månader!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela